Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_hjefje2p6tp7bq4d43sfp7o1g6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Tweewielerwinkel van het Jaar | Tweewieler Retail Trends

Uitreiking Tweewielerwinkel van het jaar 2017

De 20e editie van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar kent een vernieuwde opzet. In 2017 wordt de verkiezing georganiseerd in iedere gemeente van Nederland. Natuurlijk is ook dit jaar deelname aan de verkiezing voor iedereen gratis.

Winnende tweewielerwinkels van vorige edities hebben volop geprofiteerd van hun deelname aan de verkiezing. Met de positieve publiciteit in lokale en regionale media wordt dat deze verkiezing alleen nog maar meer.

De verkiezing vindt eerst plaats op gemeenteniveau, waarbij er per gemeente één winnaar is: de tweewielerwinkel met de meeste stemmen én de hoogste beoordelingscijfers. Alle tweewielerwinkels, die minimaal 75 stemmen hebben behaald, maken kans om winaar te worden op gemeenteniveau.

Stemmers geven een rapportcijfer voor:

  • Klantvriendelijkheid
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Assortiment
  • Kennis van de medewerkers.

Omdat er massaal is gestemd heeft de organisatie besloten extra prijzen toe te kennen aan winkels, die bijzonder veel stemmen hebben binnengehaald. De top 3 van tweewielerwinkels met de meeste stemmen in Nederland waarderen we extra met de prijs: Tweewielerwinkel met de meeste stemmen in Nederland. Deze winkels ontvangen een oorkonde met deze eervolle vermelding.

Naast de gemeentelijke titels zijn er ook provincietitels te winnen. Als provinciewinnaar ben je finalist in deze verkiezing. Je wordt bezocht door de vakjury, er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en je krijgt bezoek van een Mystery Shopper, die rapport uitbrengt.

Op basis van al deze facetten wordt de overall winnaar Tweewielerwinkel van het Jaar 2017 gekozen. Deze wordt op maandag 3 april 2017 feestelijk bekendgemaakt tijdens Tweewieler Retail Trends.

Partners

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_hjefje2p6tp7bq4d43sfp7o1g6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0